Planet Reisen Call Center

Pushime

Pushime ekskluzive në rivierat më të mira në rajon

Pushime

Pushime

Perla bregdetit Malazez tani më afër jush

Pushime

Pushime

Përjetoni pushimet e ëndërrave tuaja

Pushime

trekking

Ndjeni madhështinë e Alpeve Shqiptare

trekking

Katalogu i shërbimeve tona 2023

Shkarkoni ose shikoni online katalogun tonë të pasur me informacione mbi pushimet, hotelet, atraksionet, aventurat dhe të gjitha informacionet e tjera lidhur me pushimet tuaja të cilta mund ti rezervoni përmes agjensisë tonë

Linja e rregullt me Autobus komod

Çdo të marte dhe të premte:

Gjermani

Kosovë

Gjermani

Shërbime Profesionale nga ne

Aranzhmane Turistike

Aranzhmane turistike në Shqipëri dhe Mal të Zi

më shumë

Udhëtime me Autobus

Udhëtime të rregullta me autobus për Gjermani

më shumë

Bileta Aeroplani

Rezervime të avio biletave në të gjitha destinacionet

më shumë

Udhëtime Grupore

Udhëtime grupore brenda dhe jashtë vendit

më shumë

Aventura Turistike

Aventura në ndryshme në shtetet e rajonit 

më shumë

Rreth Nesh

Me shume se nje dekade prevoje pune ne fushen e transportit , nje sherbim i mire dhe I sinqerte ndaj udhetareve na ka sjelle deri tek ideja e themelimit te agjensise turistike. Ne muajin Maj te vitit 2017 vendosim te marrim para vetes hapin e guximshem te themelimit te agjensise . 

më shumë

Galeria e Fotografive

Na kontaktoni

Kontaktoni në telefon

Na shkruaj online

Ku ndodhemi me

Për më shumë detaje dhe informacione apo për të na kontaktuar online, ju lutemi që ta vizitoni faqen kontaktuese ku do ti gjeni të gjitha informatat tona kontaktuese

na kontaktoni