Hotel Hani i Pazarit Korçë

Hotel Hani i Pazarit

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Hani i Pazarit është një vend ideal për t'u çlodhur dhe shijuar të gjitha shërbimet cilësore të ofruara nga hoteli. Një hotel butik me 22 dhoma dhe një suitë që ofron një strehim elegant me të gjitha komoditetet e nevojshme.

Ky han është simboli i elegancës dhe bukurisë, klasit dhe rehatisë, vendndodhja e detajeve që e bëjnë atë dukshëm të veçantë dhe të spikatur si një strukturë që shkon deri në nivelet e një vepre arti. Kombinimi i stileve neoklasike dhe moderne i bëjnë dhomat të mos ngjajnë me njëra-tjetrën.