Hotel Mario Sarandë

Hotel Mario

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Një nga hotelet më mikpritës me tre yje. Vendi ideal për një pushim të këndshëm. Ju do të josheni nga dielli, deti, kultura, historia dhe aroma e Jonit Mesdhetar.

Ne e filluam këtë biznes familjar në 2004 dhe që kur kemi përkushtuar dashurinë, pasionin dhe jetën tonë për të ofruar strehim sa më të mirë për mysafirët tanë. Pas 14 vitesh punë e përkushtim, ne e kemi bërë Mario Hotel një destinacion të bukur për çiftet dhe familjet që vizitojnë Sarandën brenda dhe jashtë sezonit të verës.

Mario Hotel u rinovua plotësisht në 2018 dhe tani është vlerësuar në fund të lartë të hoteleve me 3 yje.