Hotel Regina City Vlorë

Hotel Regina City

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Hotel Regina City lindi me përkushtimin për të mirën, bukurinë dhe pasionin.

Hotel Regina ndodhet në Qytetin e Vlorës me një pozicion dhe strukturë që e bën atë një nga mjediset moderne të qytetit.

Me një panoramë relaksuese në kodrën e detit, ku pishina ndodhet me një bar lounge dhe restorant me gatime mesdhetare. Pa dyshim që pushimet tuaja do të jenë edhe më të veçanta në Regina City.