Hotel Rafaelo Shengjin

Hotel Rafaelo

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Rafaelo Resort Shengjin ofron mëngjes kontinentale. Ka një restorant fantastik të ushqimit të shpejtë në vend, i cili shërben kuzhinën evropiane.

Mysafirët mund të gëzojnë gjithashtu barbeque dhe pica. Kolonat e Shengjinit janë 100 metra larg pronës. Aeroporti Rinas Nënë Tereza është vetëm 50 minuta me makinë